Boka din vård på nätet

Boka din vård direkt på nätet - oavsett var du är.

 

I Internetsjukhuset finns ett antal olika vårdfunktioner och du kan direkt över nätet få hjälp av exempelvis distriktsläkare, barnläkare, hjärtläkare, infektionsläkare, sjukgymnast m.fl.

Se karta över alla som är kopplade till Internetsjukhuset.

 

Vill du ha hjälp online - besök Internetsjukhuset!

På Internetsjukhuset behöver du inte åka till en klinik, mötet sker istället via din telefon eller i en videokonferens i din dator eller smartphone. Varför arbetar vi på detta lättillgängliga sätt? Svaret är för det första, vi anser att det är viktigt att sjukvård ska vara lättillgänglig, inte bara på pappret utan också i verkligheten och för det andra, för att vi är privata och själva kan bestämma hur vi utformar den vård vi vill ge.

 

Idag kan väldigt många, kanske till och med de allra flesta medicinska konsultationer göras på distans. Internetsjukhuset har diagnosticerat, ordinerat, behandlat och skrivit ut medicin till över 20 000 patienter sedan starten 2008.

OBS! Dessa tjänster ersätter inte SOS, ambulans, akusjukvård eller liknande.

 

Vid misstanke om allvarlig sjukdom/skada - Ring 112.

 

Privat sjukvård

 

Zoticus Medical är registrerad privat vårdgivare utan landstingsavtal. Fördelen med detta är att det spelar ingen roll var du bor eller är listad, du behöver inte heller lista dig hos oss för att få ett besök. Du har även större möjlighet att påverka din vård och undersökningar då du som kund själv betalar för den vård du önskar.

 

För din trygghet

 

Zoticus Medical är registrerad privat vårdgivare hos Socialstyrelsen och verksamheten lyder under hälso- & sjukvårdslagen (HSL), patientsäkerhetslagen, patientdatalagen, personuppgiftslagen (PUL) samt lagen om yrkesverksamhet på hälso- & sjukvårdens område. Lagstadgad patientförsäkring finns.

 

Ring oss: 0739-85 62 23

 

Mejl: info@vardpaplats.se